L'ÚLTIM HEROI DE L'OLIMP. PERCY JACKSON I ELS DÉUS DE L'OLIMP V

L'ÚLTIM HEROI DE L'OLIMP
Ficha técnica
Editorial:
SALAMANDRA
Año de edición:
ISBN:
978-84-16310-08-1
Páginas:
384
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
No disponible

14,50 €

Els mestissos han dedicat molt de temps a preparar-se per a la batalla decisiva contra els titans, conscients que les seves possibilitats d'obtenir la victòria són mínimes. Ara l'exèrcit de Cronos és més formidable que mai i els poders del maligne tità augmenten amb cada déu i cada mestís que recluta.

Després de fracassar en un primer intent per aturar els devastadors sequaços de Cronos a alta mar, en Percy Jackson i els olímpics s'esforcen per mantenir a ratlla la fúria desfermada del monstre Tifó. Quan Cronos ordena l'avançament definitiu cap a Nova York, on el mont Olimp es troba pràcticament indefens al capdamunt de l'Empire State, parar els peus a l'implacable Senyor del Temps dependrà exclusivament d'en Percy i el seu petit exèrcit de joves semidéus.

En aquesta aventura final de la sèrie, la profecia llargament anunciada sobre el setzè aniversari d'en Percy per fi s'acompleix. I mentre als carrers de Manhattan es produeix una batalla despietada per governar la civilització occidental, en Percy té la terrible sospita d'estar lluitant contra el seu propi destí.

Otros libros del autor

LA PIRÁMIDE ROJA
GUÍA CLASIFICADA DEL CAMPAMENTO MESTIZO
EL LABERINTO EN LLAMAS (LAS PRUEBAS DE APOLO 3)
EL BARCO DE LOS MUERTOS
PERCY JACKSON Y LOS HEROES GRIEGOS (S)